От чуждия трезор обаче й отказват всякаква информация. Логично -

...
От чуждия трезор обаче й отказват всякаква информация. Логично -
Коментари Харесай

Доведената Дъщеря Раиса Извади Кирливите Ризи На Олигарха Банев! Какво Къта В Дълбоките Сейфове!

От непознатия трезор обаче й отхвърлят всякаква информация. Логично - Раиса няма никаква визия за номерата на банковите сметки в случай че те въобще са били в тази банка. Впрочем съгласно източници на " Уикенд ", тъкмо нейни изказвания пред прокуратурата са в основата на мълвата, че Баневи са скатали 1 милиард лв. в швейцарски банки.

Според финансисти, сумата е мощно повишена - да, през годините на алчните ръце на семейството са минали такива пари, само че те от дълго време са прахосани и в този момент най-вероятно имат към 120-150 милиона лв..

За да се добере до сметките, дъщерята на Дочка стартира дело през 2013 година. Тя желае съдът у нас да признае правото й на една шеста идеална част от това, което била разкрила в швейцарската банка UBS AG - " спестовни, депозити, влогове, активи по попечителски сметки, скъпи бумаги, подадени благородни метали и други ".

Раиса желае правосъдно уверение, което да й послужи пред банката, с цел да се " достави с съответни сведения по отношение на типа и размера на активите, върху които претендира права ", написа в документите по въпросното дело. Удря на камък, тъй като съдът изисква тя да конкретизира изказванията си, като " уточни типа и размера на всяко едно от вземанията си към швейцарската банка, в това число типа на благородните метали и цените бумаги, както и тяхната стойност ". С други думи, да каже тъкмо какво е наследството й. Раиса отхвърля да извърши това, преди да й дадат желаното уверение. Ясно е, че тя не може да опише парите и други полезности, тъй като няма никаква визия какво има в сейфовете.

Дъщерята на Дочка е недоволна от Районния съд и делото се придвижва в Градския. И там процесът приключва с крушение, защото няма кой да издаде документа, с който наследницата чака да се добере до наследството си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР