От четири години съм рекетиран с някакви записи. Лицето се

...
От четири години съм рекетиран с някакви записи. Лицето се
Коментари Харесай

Боил Банов: От четири години съм рекетиран със записи

От четири години съм рекетиран с някакви записи. Лицето се споделя Ангел Ангелов и беше шеф в дирекция "Европейски стратегии и планове " в Министерството на културата. Това сподели на брифинг в Министерския съвет Боил Банов във връзка изнесените данни от Елена Йончева. По думите му Вежди Рашидов е уволнил Ангелов поради гафове.

"Спя доста умерено. Всички, които работят с мен знаят, че не се поддавам на рекет. Тези компромати не вършат чест на никой. Защитавал съм държавния интерес. Ако ми се извадят думи от оперативки, несъмнено ще се скалъпят още 50 записи ", съобщи министърът на културата.

Банов показа на публицистите искова молба против компанията реализатор, която не е изпълнила отговорностите си.

"Няма опростени пари. В момента текат правосъдни каузи. Казах на премиера, че оставка мога да подам незабавно. Аз съм български режисьор, не съм се родил министър ", сподели още Боил Банов.

Той позволява, че записите, публикувани от левицата, са монтаж. Банов заяви, че евентуално щял на собствен ред да заведе правосъдни каузи. "Ще се съветвам с юристи, който мога по трасето ще осъждам ", закани се министърът на културата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР