От червената фенска фракция Offenders обявиха, че преустановяват организирата си

...
От червената фенска фракция Offenders обявиха, че преустановяват организирата си
Коментари Харесай

Фен фракция Offenders обяви, че прекратява дейността си в сектор Г

От " алената " фенска секта Offenders оповестиха, че преустановяват организирата си активност в бранш " Г ". Запалняковците излязоха с изказване на страницата на фракцията във " Facebook ". Както е известно, след тяхна позиция, пристигнала след продажбата на, босът на Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва от клуба. Ето известието на почитателите:

" Verba docent, exempla trahunt! (б. р. - " думите учат, а образците увличат " от латински)

От основаването си като група и до момента в който сме на този свят, единственото верую в нашия живот е и ще продължава да бъде ЦСКА София. Поради тази причина и всеобщите внушения по наш адрес в публичното пространство - а точно, че сме срещу обичания си клуб и неговото управление, отхвърляме да бъдем въвличани в тези несъществуващи сюжети. Стоим зад казаното досега, зад всяка една наша дума и въпрос и не считаме, че има защо да се извиняваме или оправдаваме.

Обърнахме внимание и на тоновете отпадъчна сила и обети, които всевъзможни потенциали - елементарни едноклетъчни, редови тролове, безгръбначни анал(л)изатори, публицисти на абонамент, изпълзялата от нафталина психичноболна натура Г.А., както и всички останали знайни и незнайни покемони и герои от приказките изхвърлиха към нас. Благодарим ви, господа, само че държим много на хигиената си и не считаме да мърсим повече персоналното си пространство с нечистоплътните ви словоблудства. За легендите на ЦСКА - единствено и само почитание!

Наясно сме, че живем във времена, когато достолепието, характерът и личното мнение са нещата, които се ценят минимум в обществото от безгръбначни. За това и не одобряваме да бъдем поучавани от хора, в чийто живот постоянно някой различен е отговорен за техните лични провали, а самите те в никакъв случай нямат топките да бъдат същински щастливи и да вземат това, което желаят от него. И изрично отхвърляме да бъдем учени на морал от фотосинтезираща и сервилна аморфна маса.

На противоположния полюс на всичко написано досега желаеме да благодарим на всички наши братя, другари и елементарни хора, които вникнаха в нашите думи, проумяха ги такива, каквито са и ни поддържаха. Заради вас само ще ни е неприятно, когато обявим и последния извод от всичко, казано до в този момент.

Считано от през днешния ден, нашата група прекратява своята организационна активност за " Сектор Г " - изработка на хореографии, образуване на трибуната, разпяване и така нататък Нямаме желание обаче да вървим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да вършим живота на нашите изконни врагове от Подуене сложен, бранейки личната си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме доста красиви и сполучливи спектакли по трибуните!

Semper Fidelis! (б. р. - " постоянно правилни " от латински) ". Снимка: Facebook/CSKAOffenders
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР