От часове говорим за националната сигурност, интереси и политическа отговорност,

...
От часове говорим за националната сигурност, интереси и политическа отговорност,
Коментари Харесай

Нинова иска Радев да свика заседание на КСНС за хакерската атака в НАП

От часове приказваме за националната сигурност, ползи и политическа отговорност, само че до момента в който го вършим, отвън тази постройка страната е ударена от едно цунами, което наподобява нараства. Колкото да си заравяте главата в пясъка, то няма да ни подмине. Става въпрос за невижданата рецесия с приключването на персонални данни. Това съобщи в декларация от името на група водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на хакерската офанзива в Национална агенция за приходите.

"Попитах Борисов какви ограничения ще вземе държавното управление за гарантирането на националната сигурност и живота и здравето на всеки българин. Получих единствено отвод от това той да пристигна в Народно събрание и да даде отговори ", сподели още тя.

"Обръщаме се към президента Румен Радев и настояваме и молим да свика КСНС - да забележим кой ще носи отговорност за обстановката с Национална агенция за приходите ", добави Нинова.

"Последиците от тази рецесия занапред ще се усещат и развиват. Не да цъкате с език и да викате, че не е истина, а да се съберем да мислим по какъв начин да спрем рецесията, по какъв начин да я овладеем, по какъв начин да подсигуряваме на хората, че всичко това, което им причинихте няма да им коства пенсионните осигуровки и приходите ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

"Нека свика КСНС и там да забележим кой ще носи отговорност за тази обстановка, наказателна и политическа и кой ще поеме отговорността да изведем страната от положението, в което ГЕРБ я вкара ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР