От БСП внесоха 7 сигнала в прокуратурата за нарушения на

...
От БСП внесоха 7 сигнала в прокуратурата за нарушения на
Коментари Харесай

БСП внесе цели 7 сигнала в прокуратурата за нарушения при балотажите в Галиче и Беден!

От Българска социалистическа партия внесоха 7 сигнала в прокуратурата за нарушавания на балотажите в селата Галиче и Беден. Това направиха зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, зам.-председателят на ПГ на “БСП за България” Крум Зарков и секретарят на партията Вяра Емилова.

Три от сигналите касаят частичните локални избори в село Беден, а останалите четири са свързани с нарушавания в село Галиче. “В Галиче автомобил е извозвал хора, вкарани през задния вход в секциите. Ние желаеме да се види кой е отворил вратата и какъв брой души са дали своят вот. Искам да попитам дали досегашният кмет на ГЕРБ Ценко Чоков, който е в пандиза за изнудване, похищение и побой, е взел участие в изборния развой. Звънял ли е на хора преди изборите и по време на изборния ден”, съобщи Кирил Добрев.

“Вторият сигнал е против водач на автомобил с съответен номер, плевенска регистрация, който се е опитал да блъсне наш покровител. Същият този автомобил е свалил хора, които са влезнали през задната врата. Тук съм задължен да кажа, че за защитата в учебните заведения в изборния ден, дава отговор полицията. Да не се окаже по този начин, че в действителност задният вход е отворен от служители на реда. За тази цел желаеме камерата, да забележим в учебното заведение кой е отворил вратата и какъв брой души са дали своят вот. Последният сигнал е за надписани хора в изборните описи “, сподели Добрев и разясни, че Българска социалистическа партия може да приложи и съответни адреси: ул. „ Бенковска “ № 16, ул. „ Иван Вазов “ № 18, учебно заведение „ Пенчо Славейков “ и ул. „ Бенковска “, разкри още той.

“Единият сигнал за село Беден е по отношение на шеф, който е упражнявал напън върху чиновниците си да гласоподават за партия ГЕРБ. Вторият, отново за село Беден, е по тази причина, че изборна секция е отворила 30 минути преди старта на изборния ден, с цел да гласоподават в тази секция хора “, сподели Добрев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР