От БСП поискаха ветото на президента върху закона за МВР

...
От БСП поискаха ветото на президента върху закона за МВР
Коментари Харесай

От БСП не са съгласни с паралелно НСО в рамките на МВР, чудят се защо ГЕРБ се отказва от закон на Цветанов

От Българска социалистическа партия желаеха ветото на президента върху закона за Министерство на вътрешните работи да бъде подкрепено . Депутатът от левицата Иван Иванов не желае да се вменяват на Министерство на вътрешните работи функционалности, които принадлежат на други структури.
, която се основава в силовото ведомство, подчета депутатът.
Съпартиецът му Филип Попов уточни, че към този момент имаме сходен случай на дублиращи функционалности сред ДАТО и дирекцията за подслушване в ДАНС.
Червеният народен представител вижда. Според социалистите Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде концентрирано върху опазването на публичния ред и другите закононарушения.
За Красимир Янков казусът е във взаимоотношението сред обособените служби . Той напомни, че. Депутатът недоумява  за какво от ГЕРБ в този момент не поддържат тогавашните оферти на Цветан Цветанов. Той желае всички проблеми в сферата да се проучват детайлно и да се реализира политически консенсус.
Службите би трябвало да имат сигурността в работата си, обезпечена от устойчиво законодателство. Това, което оферирате е несвършена работа , уточни Янков. Ако има съмнение към работата на НСО е различен въпрос, уточни той и акцентира, че тук не става въпрос за спалнята и шкафчетата, като очевиден намек към скандалните фотоси, за които се допуска, че са на премиера Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР