От броени дни световните медии не спират да тръбят за

...
От броени дни световните медии не спират да тръбят за
Коментари Харесай

Атакуваха Лейди Гага по време на концерт заради раздялата на Брадли Купър с Ирина Шейк

От броени дни международните медии не стопират да тръбят за раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Според редица издания 44-годишният артист и 33-годишната моделка са решили публично да прекратят връзката си и другарски да решат по какъв начин да споделят попечителството над щерка им Леа де Сейн, която се роди през март 2017 година
Слуховете за разлъка сред двамата се ускориха по време на тазгодишните " Оскари ", на които Брадли Купър показа първия си филм като режисьор - " Роди се звезда " с присъединяване на Лейди Гага. Той беше номиниран за 8 статуетки и остана в историята на " Оскарите " най-много с музикалния дует на артиста и певицата, измежду който доминираха мненията, че сред двамата има освен това от колегиално партньорство.

Сега, откакто е съвсем несъмнено, че раздялата сред Купър и Шейк е реалност, о време на собствен концерт в Лас Вегас в събота Лейди Гага беше атакувана от свои почитатели с въпроси къде е Брадли Купър и дали тя е отговорна за разбиването на фамилията му.

Лейди Гага е изпаднала в неспокойствие от подвикванията на публиката. Преди да извърши песента " Shallow ", шлагер от кино лентата " Роди се звезда ", за който се твърди, че е ядката на раздора сред Брадли и брачната половинка му, Гага се обърнала към публиката: " Знаете ли какво – бъдете почтени или ще загубите себе си! "
Каква ще бъде развръзката, следва да разберем!

Снимки: Getty Images/Guliver
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР