От блясъка на Париж, през красотите на Тулуза, към китните

...
От блясъка на Париж, през красотите на Тулуза, към китните
Коментари Харесай

Мехди Фенуш: Илиан Илиев ми помага да прогресирам

От блясъка на Париж, през хубостите на Тулуза, към китните елементи на белгийското селце Тюбиз, та до Горна Оряховица, Стара Загора, а в този момент и красива Варна. Футболното странствуване на Мехди Фенуш е същинско премеждие.

Вече разкрил головата си сметка за Черно море, футболистът с алжирски паспорт ще се надява, че това е единствено началото на една в действителност блестяща глава от книгата на неговата футболна кариера.

„ Дойдох от Верея в Черно море поради треньора. Илиан Илиев ми гласуваше доверие там, по тази причина взех решение и аз да му се отблагодаря, като го вървя след в Черно море. Всеки ден от нашата взаимна работа усещам, че той е зад тила ни. Ето, против Септември аз вкарах два, само че той искаше от мен да осъществявам и трети. Аз персонално нуждая се от треньор, който да ме подтиква да работя непрекъснато, да се влагам. Илиан Илиев е тъкмо подобен и по тази причина прогресирам”, споделя Фенуш.

Преминал през всяка една позиция в офанзива, Фенуш се явява и отлична алтернатива на другите постове за Илиан Илиев и Черно море.

„ Играя на позицията, на която треньорът ме сложи. Харесва ми да съм на крилото. Той знае, че владея добра скорост и заложи на това да изскачам от дълбочина. Това се получи в реванша със Септември. Щом нещата се подреждат, толкоз по-добре за тима ", добавя той.

На 25 години, Фенуш знае, че футболният му път е надалеч от своя край. Независимо от това обаче, роденият в Париж нападател отхвърля да си задава непотребни въпроси за бъдещето.

„ Подписах за две години с Черно море. Засега съм в тима и не сеи задавам въпроса дали ще остана или не ", приключва футболистът на "моряците ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР