От бившата нежна пеперудка Венелин Кондаков няма и помен. Личният

...
От бившата нежна пеперудка Венелин Кондаков няма и помен. Личният
Коментари Харесай

Фризьорът На Николета Възмъжа Покрай Силикона Й

От някогашната нежна пеперудка Венелин Кондаков няма и помен. Личният фризьор на Николета Лозанова се трансформира в топ мачо, до момента в който пърха към силикона на плеймейтката.

Бившата водеща на „Папараци“ за следващ път го употребява за гореща фотосесия, с която популяризира цигари, видя Secret.bg.

Двамата с изключение на отлични другари са и положителни бизнес сътрудници. Въпреки че Николета е една от най-близките му, той не пропуща да й вземе пари, с цел да й оправи гривата. Тя пък му връща жеста, когато бъде употребена като модел на негови семинари.

Ни Ло се оказа и великолепен мотиватор. Именно поради нея Венелин се промени и образно. Започна да тренира й възмъжа. „Няма по какъв начин да се фотографирам с Николета Лозанова и да не наподобявам на нищо“, безапелационен е Кондаков, който не пропуща да глези тялото си с разнообразни процедури.

Don’t be scared
I’m right here
Trust me boy
You wanna be high for this… @venelin_k

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Фев 23, 2018 в 1:57 PST

#happy #birthday #sister Радвам се, че те имам като другар. Винаги когато съм имал потребност съм могъл да разгадавам на теб и благодаря за това. Пожелавам ти постоянно да бъдеш себе си както до момента,защото с помощта на това си сполучлива. Щастието е триумф а ти си щастлива:)

Публикация, споделена от Venelin Kondakov (@venelin_k) на Ное 30, 2017 в 9:25 PST

‍♂️ camels

Публикация, споделена от Venelin Kondakov (@venelin_k) на Май 16, 2017 в 5:43 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР