От БФС готвят нова промяна с баража за Лигата на

...
От БФС готвят нова промяна с баража за Лигата на
Коментари Харесай

БФС готви нова промяна с баража за Лигата на конференциите

От БФС готвят нова смяна с баража за Лигата на конференциите, написа " Тема Спорт ". В него би трябвало да се изправят 4-тият Левски против 7-ият Арда на " Виваком Арена Георги Аспарухов ", които да дефинират последния евроучастник на България след Лудогорец, ЦСКА и ФК ЦСКА 1948.

Срещата Левски - Арда в началото бе оповестено да се състои на 11 юни, неделя, само че с решение от вторник на Спортно-техническата комисия към БФС бе преместена за 10 юни, събота, от 19:00 ч.

Това отприщи остро неодобрение от страна на столичани, които през вчерашния ден излязоха с позиция на уеб страницата си.

" При равни условия ли ще бъдат сложени двата тима в баража за присъединяване в Европейските клубни шампионати, при изискване, че единият разполага с 24 часа повече за възобновяване и подготовка? ", запитаха " сините ".

Въпреки че в последните месеци имаше напрежение по оста Левски - БФС, от централата се чака до часове да угодят на желанието на Левски и под въздействие на синия напън да върнат мача за неделя.
 Ново 20: БФС взема решение за баража сред Левски и Арда на следващия ден
Ново 20: БФС взема решение за баража сред Левски и Арда на следващия ден

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР