От Берое опровергаха информациите за бойкот, които се появиха около

...
От Берое опровергаха информациите за бойкот, които се появиха около
Коментари Харесай

От Берое опровергаха за бойкот, но признаха за бавене на пари

От " Берое " опровергаха информациите за протест, които се появиха към клуба, със следната публична позиция в уеб страницата си:

" ПФК " Берое " желае да внесе изясненост за своите почитатели, по отношение на обстановката в клуба, след появилите се в медиите информации за „ протест “ в тима, които не дават отговор на истината.

Отборът продължава да води подготвителния си развой, за идващия дуел с " Локомотив " (Пловдив), по проект.

Предвид събитията и цялата информация, която се появява в разнообразни медии за неизплатени заплати и непроведени тренировки – играчите и управлението на " Берое " прецизираме каква е истината.

„ Всъщност имаше закъснение на последното заплащане, само че се надяваме, че тази обстановка ще бъде уредена допустимо най-скоро, защото предходната заплата е изплатена в точния момент. Заслужава да се посочи също, че повода тренировката да не се организира е, че съотборник трябваше да бъде опериран по неотложност.

Вярваме, че всичко ще бъде решено скоро и всички сме обединени към задачата да изкачим " Берое " допустимо най-високо! “, посочи един от капитаните на " Берое " – Тиаго Сейхас, който е по-запознат със протичащото се от медиите.

ПФК " Берое " моли заинтригуваните от клуба медии да ревизират своята информация подробно преди издание. При въпроси по отношение на положението, обстановката на тима и изявленията, пресслужбата на клуба е разполагаем. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР