От Българската асоциация на заведенията - БАЗ у нас са

...
От Българската асоциация на заведенията - БАЗ у нас са
Коментари Харесай

Българска асоциация на заведенията: Излизаме на протест! Това е саботаж!

От Българската асоциация на заведенията - БАЗ у нас са безапелационни, че излизат на митинг. Причината за недоволството им са ограниченията против разпространяването на COVID-19. Решението с цел да излязат на улицата и да изразят недоволството си идва дни откакто здравният министър проф. съобщи изрично, че заведенията и заведенията за хранене у нас няма да отворят. Преди минути самият той заяви, че предлага удължение на противоепидемичните ограничения с още три месеца.

Публикуваме позицията на БАЗ без редакторска интервенция:

Основният дълг и отговорност на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България е да пазят ползите на нашия отрасъл. Отново сме изправени до стената, откакто месеци наред бяхме заблуждавани с подвеждаща информация. Ние оставаме единственият затворен бизнес на фона на тълпите в други браншове от търговията, които не са от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ! Единственото ни предпочитание беше да работим. Неправилното ръководство на пандемията и страната ни лишиха правото на труд и прехранване. Без постоянни и приемливи хрумвания и решения за компенсирането ни. Ние следим, че затварянето не е краткотрайно, а се трансформира в непрекъснато.

Цената на затварянето докара до банкрути, разорени фамилии и повече заболели хора, тъй като опазването на здравето в България е платено!

За нас няма друго допустимо решение, с изключение на да обявим несъгласието си с тази поредна неправда и дискриминация по отношение на бизнеса ни. Обявяваме народен митинг и молим всички бизнеси, наранени от заповедите за възбрана на работа, да ни поддържат в уречения ден и час!

Искаме отваряне на ВСИЧКИ затворени бизнеси!

НЕ УЧАСТВАМЕ В ПОЛИТИЧЕСКИ КАМПАНИИ! ЛИЦА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ТЕХНИ ПЛАКАТИ, ЛОЗУНГИ, СКАНДИРАНИЯ И ВСЯКАКВИ ОПИТИ ЗА ЯХВАНЕ НА ПРОТЕСТА, ЩЕ БЪДАТ КВАЛИФИЦИРАНИ КАТО АКТ НА САБОТАЖ!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР