От Бъкингамския дворец разпространиха нови подробности за коронацията, включително вида

...
От Бъкингамския дворец разпространиха нови подробности за коронацията, включително вида
Коментари Харесай

Камила става „кралица“, не „консорт“, а принц Джордж със значима роля на коронацията: нови подробности за историческото събитие

От Бъкингамския замък разпространиха нови детайлности за коронацията , в това число типа на формалната покана, специфични функции за внуците на принц Джордж и кралица Камила, както и нова титла за брачната половинка на Чарлз.

За да означи оставащия месец до деня на коронацията на 6 май, дружно с тази информация беше споделен и нов портрет на краля и кралицата , сниман през март в Синята стая за изобразяване на Бъкингам.
                             

На фрагмента двамата се усмихват необятно пред камерата, стоешком близо един до различен . Чарлз носи тъмносин костюм на райета с шарена вратовръзка, до момента в който Камила е облечена в звук със брачна половинка си в синя рокля на Fiona Clare, допълнена от огърлица с диамантена закопчалка.

Изненадата в формалната покана за коронацията на 6 май е споменаването на Камила не като „ кралица консорт “, а с купата „ кралица “ . Това проправя път за в бъдеще тя да бъде известна просто като кралица Камила , написа.
                             

Кралски източник на английското издание споделя, че е „ имало смисъл “ тя да бъде наричана кралица консорт в месеците след гибелта на починалата кралица, само че доближеният прибавя, че „ кралица Камила “ е подобаващата купа срещу „ крал Чарлз “ в поканата.

„ Коронацията е уместно време да стартираме да използваме „ кралица Камила “ в публично качество “, отбелязва източникът.

По време на церемонията на 6 май принц Джордж и внуците на кралица Камила ще играят основни функции , споделят още от Бъкингамския замък.

Деветгодишният наследник на принцеса Кейт и принц Уилям , който е втори подред в линията за заместничество на трона, ще е един от четирите почетни пажове на краля , дружно с децата на фамилни другари: лорд Оливър Чолмондели (на 13 г.), Никълъс Баркли (13 г.), и Ралф Толемаш, (12 г.).

Междувременно почетните пажове на кралицата ще бъдат нейните внуци Гъс и Луис Лопес , на 13 години, Фреди Паркър Боулс (на 13 г.), и нейният пра-племенник Артър Елиът (10 г.), разказва .

Пажовете ще носят дългия шлейф на церемониалните облекла на краля и кралицата и ще образуват част от процесията по пътя към Уестминстърското абатство.

Почетен паж е роля, която нормално се дава на младежи от доблестен генезис, които се включват в огромни церемонии, в които взе участие монархът: в това число коронации и откриването на Народното събрание.
 Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет
Традиционно те носят червен редингот със златни декорации върху бял сатенен елек, панталони и чорапи, бели ръкавици, черни обувки с катарами и дантелена вратовръзка и кормила.

Принц Джордж по-рано служи като паж на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс, както и тази принцеса Юджини с Джак Бруксбанк. Т ова обаче ще бъде най-значимата му обществена роля до момента.

Коронацията ще се трансформира и в  най-известната изява до момента за внуците на кралица Камила , чиито родители нормално ги държат надалеч от публичното око.

Близнаците Гъс и Луис са синове на щерка ѝ Лора , омъжена за Хари Лопес, до момента в който Фреди е дете на сина на кралицата Том Паркър Боулс и някогашната му брачна половинка Сара Байс. Артър е наследник на племенника на Камила Бен Елиът и брачната половинка му Мери-Клеър.

Все още не е известно дали ще има функции за внучките на Камила – 15-годишните Елиза Лопес и Лола Паркър Боулс.
 Камила Паркър Боулс през годините  Камила Паркър Боулс през годините  Камила Паркър Боулс през годините  Камила Паркър Боулс през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР