От “Аз Вярвам и Помагам съобщиха невероятна новина за варненци.

...
От “Аз Вярвам и Помагам съобщиха невероятна новина за варненци.
Коментари Харесай

Мобилен пункт за кръводаряване ще има скоро във Варна

От “Аз Вярвам и Помагам ” оповестиха невероятна вест за варненци. Много скоро град Варна ще има първият в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни.

Създателят на благотворителна акция за събиране на капачки “Аз Вярвам и Помагам ”, Владислав Николов, показа, че по сметката е събрана сумата, която е нужна, с цел да стартират действителни дейности по поръчването и производството на първия в България съвременно оборудван мобилен пункт за кръводаряване.

Припомняме ви, че на 29 април (събота) пред Катедралата във Варна бяха събрани 13 444,50 лева за дарения в помощ на събирането на 500 000 лева

Завърших Икономически университет - Варна със компетентност “Реклама и медийни връзки ” и компетентност “Маркетинг ”. Медийните връзки и писането са моята пристрастеност. С работата си искам да съм потребна на обществото.
 
Нова Варна е районният новинарски водач в общественото пространство с най-силно наличие и покритие, както във Варна, по този начин и по цялото Черноморие.

Всички права непокътнати за обществена медия Нова Варна - позоваването на наличие от уеб страницата наложително с хиперлинк към истинския материал.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР