От австралийската полиция заявиха днес, че пропалестински протест, който е

...
От австралийската полиция заявиха днес, че пропалестински протест, който е
Коментари Харесай

Австралийската полиция забранява пропалестински протест тази неделя

От австралийската полиция обявиха през днешния ден, че пропалестински митинг, който е плануван за уикенда в Сидни, ще бъде " неразрешена " активност , оповестява " Ройтерс ". Оттам основават работна група след известия за хипотетичен антисемитизъм  по време на.

Официалната причина да не може митингът да бъде утвърден е, че уредниците би трябвало да осведомят управляващите най-малко седем дни преди събитието .

Полицията чака нови митинги заради  на. Австралийски чиновници споделиха, че нова работна група ще помогне за съгласуване на дейностите на полицията.
 Хуманитарни организации за обстановката в линията Газа: Това е групово наказване
Хуманитарни организации за обстановката в линията Газа: Това е групово наказване

Най-малко 950 палестинци са убити, а над 5000 са ранени

" По създание интервенцията ще обхване всички разследващи данни, с които разполагаме по отношение на настроенията на общността , евентуалната протестна активност и евентуалните демонстрации, които може да се проведат в бъдеще ", сподели пред кореспонденти настоящият комисар на полицията в Нов Южен Уелс Дейвид Хъдсън.

Решението за учредяване на работната група идва на фона на следствието на митинга пред Операта в Сидни от понеделник. Причината са непотвърдени фрагменти , споделени от Австралийската еврейска асоциация и показани от Sky News, на които демонстрират група хора, която пали факли и скандира антисемитски лозунги.

Хъдсън прикани хората да не вземат участие в протестния протест, плануван в Сидни в неделя. Според него митингът " на този стадий е забранен. Не ни беше изпратено искане в подобаващия период. Организаторите може да решат да го реалокират и в случай че казусът е подобен, ще има съображения ", изясни той.
 Борел: Някои дейности на Израел в Газа нарушават интернационалното право
Борел: Някои дейности на Израел в Газа нарушават интернационалното право

Европейски Съюз не желае да стопира помощта за законната палестинска власт

По думите му полицията договаря с уредниците, макар че те не могат да спрат хората, които се събират за събитието.

през нощта като ответна бомбардировка, която съгласно министерството на опазването на здравето на Газа е умъртвила минимум 900 души и ранила 4600. Посолството на Израел във Вашингтон заяви, че броят на жертвите на нападенията на Хамас през уикенда е надхвърлил 1000.

Австралийката Галит Карбоне е починала при офанзивите на Хамас и е първата известна австралийска жертва, сподели външният министър Пени Уонг през днешния ден.
 Турция упрекна Съединени американски щати, че ще провокират
Турция упрекна Съединени американски щати, че ще провокират " съществено кръвопролитие " в Газа

Ердоган разкритикува изпращането на американски самолетоносач край Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР