От Андрю ГаудсуардВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ. Синът на президента Джо Байдън,

...
От Андрю ГаудсуардВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ. Синът на президента Джо Байдън,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се стреми да призове Тръмп, бивш генерален прокурор Бар - съдебно дело

От Андрю Гаудсуард

ВАШИНГТОН (Ройтерс) -САЩ. Синът на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, изиска в сряда позволение от федералния съд да призове документи от някогашния президент Доналд Тръмп и висши чиновници на Министерството на правораздаването в неговата администрация като част от отбраната си против федерални обвинявания за владеене на оръжие.

Адвокатите на по-младия Байдън в декларация в Окръжния съд на Съединени американски щати в Делауеър се цитират обществени отчети, предполагащи „ непрекъснат, непозволен и партизански напън “, извършен от Тръмп върху някогашния основен прокурор Уилям Бар и висши чиновници на Министерството на правораздаването Ричард Донохю и Джефри Розен да проверяват Байдън.

< p> 53-годишният Хънтър Байдън през октомври пледира почтен по обвиняванията, че е излъгал за използването на опиати, до момента в който е купувал револвер, в първото в историята наказателно гонене на дете на настоящ президент на Съединени американски щати.

Синът на президента е обект на безмилостни рецензии от страна на Тръмп и републиканските законодатели, които сложиха задграничния му бизнес в центъра на следствие за импийчмънт на Джо Байдън от републиканците в Камарата на представителите.

Белият дом твърди, че следствието за импийчмънт е политически стимулирани и голословни от доказателства за непозволени дейности от страна на президента.

Адвокатите на Хънтър Байдън настояват в своята правосъдна документи, че политическият напън от страна на Тръмп по време на неговото ръководство е опетнил следствието.

(Доклад от Андрю Гаудсуард ; Редактиране от Скот Малоун)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР