От 911 не могат да приемат обаждания В четвъртък сутринта

...
От 911 не могат да приемат обаждания В четвъртък сутринта
Коментари Харесай

Мобилните мрежи в САЩ се сринаха, засегнати са хиляди потребители

От 911 не могат да одобряват позвънявания
В четвъртък сутринта в Съединените щати бяха докладвани спирания на мобилните услуги. Downdetector.com, който наблюдава спиранията, сподели хиляди отчети, направени от консуматори на голям брой мрежи след 04:00 EST (09:00 GMT).

Докладите за доставчика AT&T към този момент са надхвърлили 35 000 - с горещи точки в южната и източната част на Съединени американски щати, казат от Downdetector.

Клиенти на T-Mobile, Cricket Wireless, UScellular и Consumer Cellular също оповестяват за проблеми. Verizon – една от мрежите, които са получили отчети за Downdetector споделят, че мрежата работи обикновено.

Потребители споделят, че телефоните им демонстрират SOS известие, което ги оставя неспособни да реализират позвънявания или да имат достъп до услуги. Причината е неразбираема все още.

Според картата на Downdetector огромните обитаеми центрове, в това число Лос Анджелис, Чикаго, Хюстън и Атланта, са били тези с максимален брой спирания. Службата за незабавна помощ 911 също не работи в някои региони и чиновниците поучават тези с медицински или животозастрашаващи незабавни случаи да се свържат с тях посредством различни средства като обществените медии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР