От 9 септември до края на летния сезон – 28

...
От 9 септември до края на летния сезон – 28
Коментари Харесай

Важно за българите, които ще пътуват до Гърция със самолет

От 9 септември до края на летния сезон – 28 октомври, " България Еър " ще предложи на пасажерите спомагателен полет по линията София-Атина-София, оповестиха от пресцентъра на националния авиопревозвач. Полетът до гръцката столица ще се извършва в петък и ще прави връзка с вечерния полет до Варна. Така жителите на морската ни столица ще имат опцията да потеглят към Атина още по-лесно и комфортно, показват от самолетната компания.

" България Еър " е подхванала допустимо най-високите хигиенични и организационни ограничения на борда, твърдят от компанията.

Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специфични препарати, както и със специфична UV машина, която унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират подробно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат досег. Самолетите на самолетната компания са оборудвани и със специфичните въздушни HEPA филтри, които отстраняват до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР