От 9 часа ще се проведе пленарно заседание на народното

...
От 9 часа ще се проведе пленарно заседание на народното
Коментари Харесай

Депутатите ще гласуват законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката

От 9 часа ще се организира пленарно съвещание на националното заседание. В дневния му ред има четири точки.

Ще се организира първо гласоподаване на законопроекти за допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс. Вносители са: Корнелия Нинова и група народни представители (на 2 септември), Искрен Веселинов и група народни представители (на 3 септември), Веселин Марешки и група народни представители (на 5 септември).

Първо гласоподаване ще има и на законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, който е импортиран от Анна Александрова и група народни представители на 5 септември.

В дневния ред е и второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката. Вносители са Валентин Николов и група народни представители на 19 юни. Документът към този момент е признат на първо гласоподаване на 27 юни.

Второ гласоподаване ще има и на законопроект за допълнение на Закона за налозите върху приходите на физическите лица, който е импортиран от Александър Сабанов и група народни представители още на 13 декември предходната година. Приет е на първо гласоподаване на 4 септември.

След гласуванията в зала ще има постоянни съвещания и на шест от парламентарните комисии.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР