От 9.00 ч. на 22 август, до 15 септември се

...
От 9.00 ч. на 22 август, до 15 септември се
Коментари Харесай

Ограничава се движението от 8-ми до 9-ти км на път III-866 в участъка Смолян – Стойките в град Смолян

От 9.00 ч. на 22 август, до 15 септември се лимитира придвижването в сектора от 8-ми до 9-ти км на път III-866 в сектора Смолян – Стойките в град Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Заради реконструкцията и доизграждането на канализационната и водопроводната мрежа на града ще бъде лимитирано прекосяването на моторни транспортни средства по ул. „ Първи май “ в правата от кръстовището при ул. „ Хан Пресиян “ до хотел „ Соколица “.
Автомобили с ремаркета и полуремаркета и с маса над 3.5 тона по направлението гр. Смолян – квартал „ Каптажа “ могат да употребяват обходен маршрут, който минава по републикански път III-866 от кръстовището на ул. „ Миньорска “ с пътя за с. Мугла до кв. Устово, по републикански път II-86 кв. Устово – с. Соколовци – с. Проглед, по републикански път III-864 с. Проглед - с. Стойките и по републикански път III-866 от с. Стойките до началото на гр. Смолян и назад. Автомобили с маса до 3.5 тона по направлението гр. Смолян – квартал „ Каптажа “ могат да употребяват за прекосяване уличната мрежа на гр. Смолян.
 Близо 2,4 млн. лева ще бъдат вложени в археологически изследвания на пътни обекти Близо 2,4 млн. лева ще бъдат вложени в археологически изследвания на пътни обекти
Близо 2,4 млн. лева ще бъдат вложени в археологически изследвания по трасетата на пътни обекти, които сега се построяват. Агенция...
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР