От 8 декември до 8 април най-голямата планета Юпитер, наричана

...
От 8 декември до 8 април най-голямата планета Юпитер, наричана
Коментари Харесай

Юпитер е ретрограден – за какво да се подготвим

От 8 декември до 8 април най-голямата планета Юпитер, наричана също Малкото Слънце, ще се движи на противоположен ход в огнения Лъв, което ще се отрази на разнообразни сфери от живота ни.

С ретроградното си придвижване Юпитер предизвестява, че е време да успокоим страстите и да довършим започнатите каузи. Трябва да се заобикалят обещанията в дълготраен проект, защото мъчно ще се извършват и това ще е видно за всички.

При ретрограда фаза на Юпитер би трябвало повече да мислите, преди да действате. Бъдете спестовни в думите си и не казвайте нищо, което надминава както вашите благоприятни условия, по този начин и упованията на хората към вас.

 Лъв

През идващите 4 месеца чувствителността ни ще стане по-силна от нормално и е допустимо типични ежедневни събития да ни се костват по-ярки и трагични.

Юпитер в астрологията е планетата на шанса, а ретроградното ѝ придвижване не значи безусловно, че ще го изгубим, а че ще би трябвало да търсим с щастието си, като поставяме по-големи старания.

В този интервал е уместно да се насочим към духовното си израстване и да се вслушваме повече във вътрешния си глас. До 4 април би трябвало да довършим делата, които са покровителствани от Юпитер – далечни пътувания и обучение.

Ако сте учащи, в този момент е времето да довършите просветителните си планове, а в случай че от дълго време планирате да пътувате зад граница, към този момент е време да предприемете нещо по въпроса. Пътуванията обаче ще бъдат прекомерно изморителни.

 Учене

Може също да възобновите контактите си с хора, с които по една или друга причина сте се разделили - било поради разстояние, задължения или просто не сте имали време един за различен.

Тъй като Юпитер е планета-управител на зодия Стрелец и се движи ретроградно в Лъв, противоположното придвижване ще засегне в най-голяма степен тези две огнени зодии.

Ретроградното придвижване на Юпитер не води до толкоз съдбовни последствия, както противоположното придвижване на другите планети в хороскопа. От нас се изисква единствено да бъдем по-концентрирани и да не прекаляваме с нищо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР