От 30 май до 2 юни, по време на XII

...
От 30 май до 2 юни, по време на XII
Коментари Харесай

Patria AMV 8x8 – последно поколение бойна машина на XII Международно изложение „Хемус“ 2018

От 30 май до 2 юни, по време на XII Международното ревю „ Хемус “ 2018, финландската компания Patria, снабдител на софтуерни решения и услуги за екплотационна поддръжка за защитата, сигурността и авиацията, показва бронираната модулна машина Patria AMV 8x8. Щандът на Patria провокира мощен интерес от страна на специалистите, посетителите и формалните лица.

Бронираната модулна машина Patria AMV 8x8 е последно потомство бойна машина, съвместима със стандартите на НАТО и пригодена съгласно самостоятелните потребности на обособените клиенти.

Бронираната модулна машина Patria AMV 8x8 е със актуален модулен дизайн и конструкция, позволяващи рентабилно адаптиране към другите потребности на армията с най-широк кръг от разновидности на машината, включващ бойна машина за пехотата, бронетранспортьор, машина за командния щаб, кола за спешна помощ, ремонтно-евакуационна машина, минохвъргачка и други

Семейството артикули на Patria AMV комбинират висок потенциал на потребен товар с най-новите технологии. Тези характерности разрешават по едно и също време реализиране на високо равнище на отбрана и интеграция на системи за тежко въоръжение, без да се компрометира изключителната подвижност на машината. Вариантът амфибия на бронираната модулна машина Patria AMV беше демонстриран за първи път в България в действителни условия на язовир Копринка предходната година, доказвайки по този метод многостранността на Patria AMV 8x8.



Patria има намерение да взе участие в процедурата за държавна поръчка на 150 бойни машини за потребностите на Българските пехотни войски, която е част от генералния план за модернизацията на армията. Фирмата възнамерява да трансферира серийното произвеждане на локални сдружения, само че освен в частта окомплектоване или реализирането на довършителни интервенции. Досега Patria е осъществила сходен трансфер на технологии и ноу-хау на локални компании в четири страни.

Избирайки Patria, българската отбранителна промишленост ще получи най-високо равнище на трансфер на технологии. Този метод ще донесе обилни директни вложения за модернизирането и развиването на качествата на българската отбранителна промишленост. Подобен метод спомага за сигурността на доставките и благоприятства постигането на значими стопански изгоди.

„ Убедени сме, че нашите машини и оферта ще подсигуряват най-високото равнище на качества и стойност за Българските пехотни войски, българските бойци и българската отбранителна промишленост. Това е най-хубавият избор за България; едно решение, което е тествано в действителни бойни дейности, една оптимална композиция от качества, качество и дълготраен достъп”, сподели Яне Ракьолайнен, вицепрезидент на Patria Land.

Patria е благонадежден снабдител на услуги и софтуерни решения в областта на защитата, сигурността и авиацията и поддръжката през целия витален цикъл. Освен Финландия Групата работи и в Швеция, Норвегия, Естония, Полша, Обединените арабски емирства и Южна Африка. В Patria работят 2,800 експерти. Собствеността на Patria е разпределена сред финландската страна (50.1%) и Norwegian Kongsberg Defense& Aerospace AS (49.9%).

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР