От 27 декември израелските власти отново въведоха ограничения за броя

...
От 27 декември израелските власти отново въведоха ограничения за броя
Коментари Харесай

Нови ограничения за влизане в търговски център

От 27 декември израелските управляващи още веднъж вкараха ограничавания за броя на посетителите на търговски центрове. В магазини с повърхност над 100 кв.м може да влизат единствено хора със зелен документ.

Контролът върху използването на новите разпореждания ще стартира на 28 декември в сходство с постановлението на израелската държавна комисия за битка с разпространяването на ковид от 21 декември. Тогава министрите взеха решение, че „ комерсиалните центрове ще работят по разпоредбите на „ лилавия знак “, а точно до 1 човек на 15 кв.м. В комерсиалните центрове влизането " в магазини с повърхност над 100 кв.м е позволен при показване на зелен пропуск ", само че това предписание " няма да се ползва в търговски обекти, които дават съществени услуги (магазини за хранителни артикули, аптеки и други) " се споделя в постановлението.

Решението на държавната комисия по ковид по отношение на работното време на комерсиалните центрове беше утвърдено от законодателната комисия на Кнесета (парламента на страната) на 26 декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР