От 23 май до 11октомври 2021 г планетата Сатурн ще

...
От 23 май до 11октомври 2021 г планетата Сатурн ще
Коментари Харесай

Азарей: Ретрограден Сатурн във Водолей, проверете приятелите...



От 23 май до 11октомври 2021 г планетата Сатурн ще се движи ретроградно или очевидно обратно. Ще почувствате предпочитание за по-задълбочено изследване на старите и актуалните задания и проблеми. Ще сте склонни да ревизирате по-подробно своите проекти и планове.

Ще се следи съчетаване на вътрешен глас с досетливост в научните среди. Очаквайте да ревизирате стабилността и лоялността на своите другарства.

Изхвърлете егоизма и персоналния интерес в другарските ви връзки. Бъдете признателни за протегнатата ръка, за другарската опора и поддръжка. Вярвайте в триумфа!

Бъдете солидарни и зачитайте свободата на другите

В публичен проект ще се даде опция и демонстрация на отговорност от страна на служебния кабинет, а дай Боже след изборите и на Парламента, което ще изисква от националните ни избраници повечко да поработят.

То не е елементарно! Очаквайте стабилизиране на общественото състояние в страната. Мерките, които ще се подхващат ще носят поддръжка. Ще стартираме да следим качествени и честни прояви на политиците. Успехът ще пристигна постепенно, с помощта на амбициозна стратегия и неизменност.

Ще бъдем очевидци на прояви на неотстъпчивост при упражняването на професионалните отговорности, изключително при проверка на остарялото ръководство.

Прояви на фанатизъм ще се прокрадват измежду политиците

Нивото на заетостта е застрашено от неочаквани събития, които се случват и могат да доведат до загуба на работни места, уволнения, съкращения, провокирани от икономическата рецесия. Работещите ще изпитват неустановеност заради създалата се сериозна икономическа конюнктура.

Време е да се сблъскаме и да приемем действителността на нашите полезности. Ще следим по какъв начин поемаме персонална отговорност и построяваме свои граници. Сатурн ни приготвя да преструктурираме нашата работа към обществото, колектива, другари и организации. Той ни сочи пътя, който води в новите сфери на епохата на Водолея. Някои от старите модели и способи на работа и шерване ще бъдат заменени с нови. Времето е уместно да осмислим методите си. Удачно е да използваме повече мозъка и разсъдъка си, с цел да намерим способи за подмяна на трудоемки процеси с по-ефективни способи.

Май поговорката „ Залудо работи, напразно не стой”, ще я сменяем със: „ Залудо мисли, напразно не спри!” Нека тези мисли са пропити с разсъдък и човещина.

Позволете си време за отмора и се насладете на здравословна храна. Радвайте се на живота и внесете светлина в всекидневието си. По този метод ще употребявате рационално интервала на назадничавост.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР