От 23 август до 15 септември Меркурий ще бъде ретрограден

...
От 23 август до 15 септември Меркурий ще бъде ретрограден
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий от 23 август. Какво да очакваме?

От 23 август до 15 септември Меркурий ще бъде назадничав в зодиакалния знак Дева, отбелязвайки началото на триседмичен интервал на провокации във връзка с връзката.

Меркурий е планетата на мисълта и комуникацията и по време на ретроградното ѝ придвижване е допустимо да сме прекомерно закрепени в персоналния си светоглед, да губим гъвкавостта си и да ни е мъчно обективно да преценяме гледните точки на други, което значително ще затруднява вземането на верни решения. Заради това е значимо да сме в действителност деликатни и да не избързваме с дейностите и решенията си.

При ретрограден Меркурий в Дева прецизността е от основно значение. Ясните планове в диалозите и задачите са наложителни.

Дева, символизираща чистотата и съвършенството, насочва вниманието ни към рационализиране на живота ни. Тази назадничавост хвърля светлина върху областите, в които сме задръстили дните си с диалози или действия, които не прибавят стойност или поддръжка.

Периодът е подобаващ за: проверка на цели и планове; да се върнете към действия, които не сте завършили; да потърсите остарели познати и обновите контактите си. Може да започнете ремонт, в случай че сте уговорили клаузи с изпълнителите; потърсете контакт с места на работа, където към този момент сте подали кандидатура; потърсете изясняване на връзки и споделете какво мислите.

Ретроградното придвижване на Меркурий е допустимо да обърка проектите ви и да забави реализирането на задачите ви. Това, което не се случва, не е готово да се случи. Онова, което се забавя, би трябвало да бъде ревизирано в този момент от вас. Дайте си време, по този начин, както ви го дава Меркурий, и моделирайте връзки, цели, планове и проекти. Възможен е безпорядък в връзките, пощите, техниката и транспортните средства. Пазете персоналните си движимости, защитете обществените си мрежи и не споделяйте персонална информация.

Времето не е уместно за:

* Подписване на значими контракти. Ако се постанова, четете деликатно и не бързайте да подписвате.

* Внимавайте, когато вършиме резервации. Пътувайте единствено в случай че сте създали добра и цялостна организация.

* Не купувайте техника, в случай че не е доста неотложно.

* Не ремонтирайте техника и коли. Обикновено се постанова още един ремонт.

* Не търсете точна диагноза на заболяване. Възможни са неточности.

* Не започвайте нищо ново.

До края на тази година ще изпитаме още един назадничав Меркурий - от 13 декември до 1 януари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР