От 21 март, понеделник, делничният блок “Тази сутрин“ по bTV

...
От 21 март, понеделник, делничният блок “Тази сутрин“ по bTV
Коментари Харесай

Сутрешният блок на bTV остава само с един водещ

От 21 март, понеделник, делничният блок “Тази заран “ по bTV ще бъде с един главен водещ. Златимир Йочев ще продължи да показва най-актуалните тематики за деня и да посреща гостите в най-гледаното утринно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се отдръпва от телевизионните си изяви. През последните три седмици водещата първо беше в плануван отпуск, а по-късно остана у дома поради позитивен тест за ковид. След близо 11 сполучливи години журналистката се разделя с bTV Media Group по лично предпочитание.

„ Гордея се с това, което постигнахме с всички сътрудници и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за насъбрания опит, уроците, другарствата и триумфите. Сега е време за креативна отмора и да помисля за бъдещи планове “, споделя Биляна Гавазова в последния ден като част от нюзрума на bTV.

Биляна се причислява към bTV през 2011 година като кореспондент в „ Новини и настоящи излъчвания “, била е и водещ на утринните и обедни вести на медията. През 2014 година става едно от лицата на предаването „ Тази сутрин” и е част от екипа в продължение на близо 6 години. Тя е и главен създател и водещ на известната графа „ Чети етикета “, ориентирана към най-актуалните тематики за правата на потребителите.

„ От името на целия екип благодаря на Биляна за отличната ѝ работа и нейния неоспорим принос за bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

„ Работили сме по доста тематики като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и на утринния блок. Не е елементарно да се разделим с толкоз умел и ухилен сътрудник, само че почитаме решението ѝ и пожелаваме шанс и триумф в бъдещите инициативи!”, добавя Хекимян.

Вече повече от 20 години утринният блок на bTV „ Тази заран “ дава естрада на най-важните тематики от деня, които по-късно намират развиване в новинарските излъчвания и онлайн каналите на bTV Media Group, включително вести в действително време, живи включвания от страната, изнесени студиа по специфични мотиви, горещи политически диалози, следствия и най-значимите потребителски тематики.

Всеки работен ден от 6 ч. сутринта потвърденият експерт Златимир Йочев дава на феновете висококачествена публицистика дружно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, измежду които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на " Тази заран " - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща феновете с известни персони от сферата на културата, изкуството и спорта.

Следете настоящите вести на btvnovinite.bg, в мобилното приложение и формалните канали в обществените мрежи. Можете да гледате “Тази заран “ всеки работен ден от 6:00 - 9:30 часа и на уеб страницата на btv.bg

Информация за Златимир Йочев

Златимир Йочев има сериозен ефирен опит като публицист и водещ в Българската национална телевизия, Bulgaria On Air и BiT. Завършил е публицистика и има магистратура по организационно ръководство в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “.

Член е на Съюза на българските публицисти от 2015 година, хоноруван учител по „ Новини и настояща журналистика “ в Нов Български университет, а през 2017 година е отличен от Синдиката на българските учители с наградата „ Журналист на годината “.

Информация за Биляна Гавазова

Професионалният път на Биляна Гавазова стартира в радиото, до момента в който през 2010 година се среща с магията на малкия екран и продължава професионалното си развиване в bTV Новините, където работи интензивно като кореспондент върху потребителски и обществени тематики. През юни 2016 година започва авторската си потребителска графа „ Чети етикета” в границите на „ Тази заран “.

Била е водещ на утринните и обедни излъчвания на bTV Новините, а през 2021 година дружно със Златимир Йочев стават водещи на утринния блок на малкия екран. Биляна Гавазова е притежател на голям брой журналистически награди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР