От 2016 г. Монако започна да разширява границите си откъм

...
От 2016 г. Монако започна да разширява границите си откъм
Коментари Харесай

2.4 млрд. USD за разширяване на държава

От 2016 година Монако стартира да уголемява границите си откъм бреговата линия. Плановете са до 2025 година да бъде построен първокласният квартал Anse du Portier. Големината му ще бъде 6 хектара. Новият регион ще усили площта на княжеството с 3% и ще обезпечи нови 120 първокласни жилището, 10 крайбрежни вили, които ще се простират до Монте Карло бийч. Това е последното парченце бряг от Монако незасегнато от строителството. Инициативата е част от проекта за понижаване недостига на жилища в княжеството, който трансформира Монако в мястото с най-скъпи недвижими парцели в света.

„ Целта на Anse du Portier е да обезпечи първокласни нови резиденции за хора, които желаят да се заселят в Монакво. Към момента висок % от жилищния фонд, от естетическа позиция, се намира в 70-те години на предишния век. Проектът е насочен към огромни компании и богати чужденци”, сподели ръководителят, на който е предоставено построяването на Anse du Portier Жан-Люк Нгуена.

Новият квартал може да притегли милиардерите от целия свят посредством предлагането на няколко модерни улеснения – отопление, с помощта на близостта на морето, слънчева сила и превъзходен аспект. Anse du Portier ще бъде пешеходен регион. Ще разполага с места за паркиране на колела, система ще пречиства дъждовната вода. 40% от силата нужна за развиването на квартала ще се обезпечава от слънчеви панели.

Инфраструктурата ще бъде доста добре развита като ще има голям брой заведения за хранене и рабове, огромен парк и амфитеатър с аспект към морето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР