От 2008 г. Плутон преминава през Козирог и най-накрая, на

...
От 2008 г. Плутон преминава през Козирог и най-накрая, на
Коментари Харесай

Какво вещае ретроградния Плутон?

От 2008 година Плутон минава през Козирог и най-сетне, на 24 март 2023 година направи пръв опит да премине и в знака Водолей

Това дава началото на нова епоха. На 1 май обаче планетата пое назад към Козирог и до 10 октомври 2023 година ще сме под крилото на ретро Плутон. С какво е незабравим този период…

Плутон носи силата на трансформацията, обновлението, властта и ръководството на човешките маси. В знака Козирог това значи свирепост, мистериозност, консерватизъм, правилото „ остарялото е по-добро от новото “. „ Трябва “ стои над „ желая “. Плутон във Водолей е обединяване на хората, изтриване на границите (както външни, по този начин и вътрешни), нов свят и нова епоха. Вероятно е подсилване на криптовалутата и узаконяването й. Вместо власт и консерватизъм – съобщества на хора, подготвени да преобразуват света. Период на независимост и битка с рестриктивните мерки.

Връщане на задълженията

Свидетели сме на промяна на епохите. Когато през май 2023 година стартира интервалът на ретроградния Плутон , беше даден късмет да приключим персоналните си задължения. В директния смисъл това значи заеми и отговорности. Периодът на ретро Плутон е чудесно време за погасяване на отговорностите към банките, в случай че имате такава опция. Ако си поставите сходна цел, Вселената ще ви даде голям брой разновидности.

Ретро Плутон е подготвен да почисти и най-тъмните кътчета на вашата душа . Затова работата с психолог ще е доста по-продуктивна. А трансформацията ще е явна.

Чистка на обкръжението

Навярно към този момент забелязвате по какъв начин живота ви напущат някои „ другари “ – това също е въздействието на Плутон. Ретроградното му придвижване във Водолей ще провокира обновяване на обкръжението. В него попадат нови хора със сходни на вашите ползи.

Трансформация на мирогледа

Повече ще се осланяме на своите чувства и на интуицията си, в сравнение с рационалното и логиката. Подходящо време да чуем и да осъзнаем същинските си стремежи и да разберем дълбините на личното си подсъзнание.

Обновление на тялото и силата

Ефективна в такива интервали е работата по трансформацията на личното тяло. Да достигнете нужното тегло, пропорции, да се занимавате със спорт или други интензивности. Ако в проектите ви има видоизменение, ретро Плутон ще ви се притече на помощ и ще ви спомага.

Трансформация на взаимоотношенията

В този интервал можете да срещнете най-хубавия сътрудник в живота си. Ако сте обвързани в брак или имате постоянни връзки, ретро Плутон ще трансформира интимния ви живот в по-чувствен и буен. Можете също да вдъхнете нов живот на изживени връзки.

Нова тактика за приемане на пари

Тези, които се занимават с бизнес, също ще получат късмет да го трансформират. Ако сте претърпели рецесия или сте в застой, до октомври 2023 година имате късмет да откриете нужните ви вложители или нови пътища за осъществяване на
дълго отлаган план.

Справяне със страховете

Ако имате уплаха, настъпил е моментът да се справите с нея. Особено действена е работата с психолог в интервала на назадничав Плутон.

Тази планета дава мощна сила на тези, които са подготвени да рискуват и да одобряват трансформациите. Да преодолеят страховете си и да построят новото върху руините на остарялото. Периодът наподобява на какавида, в която се прави метаморфозата на гъсеницата в пеперуда. Всички ще преживеем обновяване и ще се озовем в нов свят.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР