OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат

...
OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат
Коментари Харесай

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit постоянно вършат великански крачки към това да останат отпред на класацията, а новото прибавяне на два метода за заплащане - Arbritrum и Algorand - е задоволително доказателство за този факт.

Нека разгледаме по-задълбочено преимуществата на всеки от методите за заплащане, с цел да потвърдим значимостта на прибавянето им към флотилията от налични способи за заплащане в 1xBit .



Предимства на Arbitrium

Ето няколко плюса на Arbitrum, които би трябвало да ви накарат да обмислите потреблението на този способ за крипто заплащане:

  1. Благодарение на своята по-голяма съгласуемост с EVM, платформата разрешава осъществяването на транзакции с огромен обем;
  2. Оперативният механизъм на Optimistic Rollup, върху който работи Arbitrium, разрешава веригите от транзакции да се сплотяват и обработват в един блок, като по този метод се понижава цената на транзакция;
  3. Оперативният дизайн на Arbitrium му разрешава да взаимодейства с други блокчейни по равномерен начин;
  4. Използването на доказателствата за нулево познание, които Arbitrium ползва, спомага за удвояване на сигурността на транзакциите.

Предимства на Algorand

Ето някои от мощните страни на потреблението на Algorand като способ за крипто заплащане:

  1. Счита се, че това е първият блокчейн, който прави допустимо незабавното завършване на транзакциите. По този метод потребителите могат да бъдат сигурни, че транзакциите ще бъдат финализирани за секунди;
  2. Блокчейнът на Algorand употребява политика на отвореност за всички, при която потребителите могат да оперират в блокчейна, без да се тормозят от йерархията;
  3. Поради своя механизъм на работа таксите за транзакции в тази екосистема са съвсем несъществени.

Въпреки че и двата метода са еднообразно привлекателни, има над 40 други крипто токена, които можете да употребявате. По-важното е, че платформата е отдадена на прибавянето на още към листата, с цел да диверсифицира още повече вашите благоприятни условия.

Независимо от това къде се намират ползите ви във връзка с спорта, 1xBit ви предлага много благоприятни условия със своето солидно покритие на спортните залози.

Като нов консуматор на платформата имате право на достъп до бонус за добре пристигнали в размер на до 7 BTC, който ще ви бъде от изгода за увеличение на банковата ви сметка и на капацитета ви за облаги в дълготраен проект. Регистрирайте се с промоционален код ARBIT25 и получете спомагателни 25% към бонуса за 1-ви депозит в този момент!

1xBit работи със строго неизвестен режим на регистрация, който не изисква от вас да попълвате каквато и да е персонална информация при регистрация на акаунт. В резултат на това ще откриете, че регистрацията на акаунт в тази платформа лишава по-малко от минута.

Като се има поради употребяваният в 1xBit метод на заплащане, можете да бъдете сигурни в бързата обработка на вашите тегления. Това изяснява за какво тегленията в тази платформа лишават по-малко от един ден за разлика от обичайните платформи.

За компанията

1xBit е една от най-популярните платформи за крипто залози на пазара. Уебсайтът на компанията действа от 2016 година насам. 1xBit е известна с изобилието от благоприятни условия за игри и залози и обезпечената анонимност за своите консуматори.

Обърнете се към 1xBit на следните платформи за най-новите такива:
Twitter | Instagram | Telegram



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР