От 1999 г. насам американското списание Time публикува списъка си

...
От 1999 г. насам американското списание Time публикува списъка си
Коментари Харесай

Дуа Липа - една от най-влиятелните личности в света за 2024 г.

От 1999 година насам американското списание Time разгласява листата си с най-влиятелните персони за годината. За разлика от други сходни ранглисти, тук няма състезание кой да бъде на челно място. Присъствието измежду стоте имена е въпрос на чест и зависи най-много от преценката на екипа на изданието доколко тези хора са повлияли на процесите на смяна в света.
 Тейлър Суифт - персона на 2023 година съгласно списание Time
Ето кой е персона на 2023 година

Time избра човек от шоубизнеса

Първият лист от 1999 година е резултат от обширна полемика измежду американски политици, публицисти и учени. Тогава са систематизирани имената за целия XX век. От 2004 година селекцията се трансформира в традиция, като нормално е разграничена в няколко категории.

И за актуалната 2024 година от изданието към този момент разкриват едно от имената в влиятелния им лист. Това е Дуа Липа, която е първото оповестено име, определено и да краси корицата на изданието за 2024 година След броени дни (на 29 април) следва да разберем и кои са останалите авторитетни персони в листата.

Факт е, че през последните няколко години Дуа Липа има страховит напредък - с пет топ 10 песни в Billboard Hot 100 и роля в миналогодишния боксофис шлагер " Барби ", певицата е разказана от списанието като необикновен създател.

" Откакто бях доста дребна постоянно съм се старала да протоколирам фантазиите си и да ги трансформирам в цели, към които се стремя ", споделя англо-албанската певица и създател на песни пред изданието. " Винаги съм възнамерявала авансово. Въпреки че пораждат неприятни изненади по пътя,които обаче сега правя оценка, постоянно имам дълготрайна цел, която последвам. "

Освен че жъне от ден на ден триумфи в музикален проект, Дуа Липа има и участия в няколко филма като упоменатия към този момент " Барби " и " Аргайл: Супершпионин ". През 2022 година пък Dua Lipa: At Your Service беше разгласен от Spotify за един от най-хубавите подкасти за годината.
 Кои са най-влиятелните персони през последното десетилетие съгласно Time
Кои са най-влиятелните персони през последното десетилетие

От Барак Обама до Тейлър Суифт

За разнообразието от планове, които е натрупала в кариерата си досега, Липа споделя, че е работила старателно за всеки един от тяхх през целия си живот. " Обичам музикалната си кариера и обстоятелството, че ми дава толкоз доста благоприятни условия за изява. Но това е единствено дребна част от това, което в действителност съм и имам да покажа. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР