От 1985 година работи в НСА Васил Левски, като от

...
От 1985 година работи в НСА Васил Левски, като от
Коментари Харесай

Бойко Борисов Лично Ги Назначи. Ето Кои Са Новите Лица В Българското Правителство

От 1985 година работи в НСА " Васил Левски ", като от 2017 е началник на катедра " Водни спортове ".

По време на своята спортна кариера новият зам.-министър, който ще дава отговор за сектор " Спорт ". Той е международен първенец по водноспасителен многобой самостоятелно и отборно (1981 г.) и светове вицешампион по водноспасителен многобой - отборно (1983 г.). Като треньор на националния тим по водно избавяне (1987-1991 г.) има европейски първенец за мъже и трети места в Европа отборно за мъже и дами.

От 1994 година до 2006 година е шеф Водноспасителна работа към Българския червен кръст. В разнообразни интервали е ръководител на Националната комисия по водно избавяне, член на Народно събрание на БЧК, член на УС на Българска федерация плувни спортове, ръководител на клуб " Водни спортове " - НСА и член на комисията по образование към Международната федерация по водно избавяне - Европа.

Лилия Иванова заема длъжността заместник-министър на стопанската система. Тя е магистър по право и досега е била шеф на политическия кабинет на министъра на стопанската система. От 2005 година професионалният ѝ опит е обвързван с работа в администрациите на няколко министерства - на младежта и спорта, на опазването на здравето, на земеделието и храните и на държавната администрация и административната промяна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР