От 18 април до 30 юни Марс ще се движи

...
От 18 април до 30 юни Марс ще се движи
Коментари Харесай

Марс е ретрограден – вижте от какво трябва да се пазите

От 18 април до 30 юни Марс ще се движи на противоположен ход сред знаците Стрелец и Скорпион. През този интервал ще са по-уязвими хората с физически дейни специалности като спортисти, военни и служители на реда.

Когато Марс е назадничав, множеството хора са по-раздразнителни и ненужно суетни. Напрежението ни се отразява, а някои могат да си напомнят обиди и да разпалят остарели спорове.

В подобен интервал ставаме по-агресивни. Възможни са също контузии и произшествия заради нехайство. Трябва да се пазим повече, в случай че караме или работим с остри предмети.

Движението на Червената планета ще забавя дейностите и даже най-решителни хора ще стартирана да изпитват съмнения. По-бавните реакции ще разпиляват силата ни, тъй че по-трудно да довършваме дилемите си.

До 30 юни не са изключени честите разногласия за на пръв взор дребни неща. Всяко мнение, друго от нашето лично, ще ни предизвика и ще избухваме елементарно.

 Марс е назадничав – вижте от какво би трябвало да се пазите

Астрологията поучава най-много да се пазите от произшествия, като сте по-внимателни на пътя. За да предотвратите огромни неточности в работата си, преглеждайте по няколко пъти плана, тъй като даже най-малките дефекти могат да имат съществени последици.

В интервал на назадничав Марс е наложително да избягвате работата с остри предмети, тъй като даже най-обикновеното подкастряне може да завърши злощастно.

Не се захващайте с нова работа, тъй като времето и силата няма да ви доближават. Най-добре се концентрирайте към старите си задания, като се постараете да приключите с тях на време.

След идващите два месеца и половина ще би трябвало да се научим на малко по-целенасочен труд, като се съсредоточим върху значимите си задължения, без да пилеем силата си за дребни неща.

Преди да се подхващат съответни дейности, е добре да се намерения от кои сфери може да очаквате действителни достижения. Не рискувайте и не прибързвайте, тъй като следствията по-късно ще са съществени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР