От 17:00 часа днес на стадион Космос Арена в Самара

...
От 17:00 часа днес на стадион Космос Арена в Самара
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Швеция - Англия

От 17:00 часа през днешния ден на стадион " Космос Арена " в Самара ще се изиграе третият 1/4-финал от Световното състезание по футбол 2018 . В него един против различен ще се изправят Швеция и Англия.
Битката сред Швеция и Англия ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg
Преди мача
Отборът на Швеция е една от приятните изненади на Мондиал 2018. Тимът от Скандинавския полуостров съумя да излезе от своята група, където бе в компанията на международния първенец от 2014 година Германия, Мексико и Южна Корея. В 1/8-финалите " жълто-сините " имаха шанса да се изправят против различен отбор, който малко или доста стигна до тази фаза изненадващо, а точно Швейцария. Там благодарение на шанса играчите на Яне Андерсон означиха едно попадение, което бе задоволително за крайния триумф. Единственият проблем пред отбора на Швеция е наказването на Микел Лустиг за насъбрани картони, като той няма да вземе присъединяване в днешната среща.
Тимът на Англия бе в надалеч по-лесна група и победи над Тунис и Панама им подсигуряваха класиране още преди последната среща. Там те се изправиха против Белгия, като и двата тима не играха на цялостни обороти и в последна сметка белгийците завоюваха с 1:0. Това прати " трите лъва " против Колумбия в 1/8-финалите. Играчите на Гарет Саутгейт изиграха мощно първо полувреме, само че откакто поведоха през втората част не съумяха да затворят мача и позволиха изравнителен гол. Така се стигна до продължения и дузпи, при които островитяните бяха " покрити " от шанса и отстраниха южноамериканците. За Англия под въпрос е само Джейми Варди, който се появи като запаса в 1/8-финала и получи разтежение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР