От 15 януари се планира да бъде възобновено строителството на

...
От 15 януари се планира да бъде възобновено строителството на
Коментари Харесай

Строителството на „Северен поток-2“ продължава през януари

От 15 януари се възнамерява да бъде обновено строителството на последния сектор от газопровода „ “. Това оповестиха от Датското морско ръководство през вчерашния ден, като полагането на тръбите ще бъде извършенот от баржата „ Фортуна “. Ще ѝ оказват помощ корабите „ Мурман “ и „ Балтийски откриватели “ на, заяви „ Дойче веле “.
По време на работата на съдовете ще работи възбрана други плавателни съдове да се приближават до тях на няколкостотин метра. Защитната зона се популяризира на 200 м от всяка страна на кабелите, се споделя в известието.
 Съединени американски щати: Налагаме нови наказания за Северен поток 2, ще спрем плана Съединени американски щати: Налагаме нови наказания за " Северен поток 2 ", ще спрем плана
Съединени американски щати ще продължат да постановат наказания по плана „ Северен поток 2 “ и се надяват да съумеят да попречат на неговото осъществяване....
Според първичните проекти газопроводът трябваше да бъде пуснат в употреба през януари тази година. Но през декември 2019 година полагането на тръби по дъното на беше спряно поради опасността от.
Вашингтон счита, че „ Северен поток-2 “ ще направи Европа по-силнозависима от доставките на съветски газ. Държавният секретар съобщи, че Вашингтон работи върху основаването на коалиция, с цел да не допусне завършването на газопровода. В Германия и в няколко други европейски страни в подтекста на случая Навални беше издигнат въпроса за въвеждането на наказания, засягащи строителството на газопровода.
Въпреки противоречивия статут на плана, при започване на октомври Датската организация по енергетика издаде позволение за употреба на „ Северен поток – 2 “ в нейната изключителна икономическа зона при условия че бъдат направени тествания най-малко на една от линиите на газопровода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР