От 14:00 ч. до 14:00 ч. на 14 юли се

...
От 14:00 ч. до 14:00 ч. на 14 юли се
Коментари Харесай

От 14:00 днес до 14:00 ч. на 14 юли се затваря участък от Подбалканския път в района на Карлово

От 14:00 ч. до 14:00 ч. на 14 юли се затваря за придвижване сектор от Подбалканския път I-6 в региона на Карлово. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Ограничението е за осъществяване на заключителните работи при построяването на ново кръгово кръстовище на първокласния път. Предстои полагането на последния асфалтов слой и на пътната маркировка, а това постанова прекъсване на трафика.

Обходният маршрут за пътуващите в посока Бургас е: с. Иганово - с. Московец – с. Богдан – с. Каравелово – с. Климент– с. Войнягово – гр. Баня – с. Васил Левски – път I-6 за гр. Бургас.

Маршрутът за пътуващите към София е: с. Васил Левски – гр. Баня – с. Войнягово – с. Климент – с. Каравелово– с. Богдан- с. Московец - с. Иганово по път I-6.

Новото кръстовище е при започване на Карлово, в посока Сопот, и е на мястото на остарялото триклонно кръстовище с обходния път на града. За построяването му АПИ обезпечи близо 781 хиляди лева С построяването му директното придвижване се извежда от центъра на Карлово, покачва се сигурността на придвижване и се понижават до най-малко предпоставките за пътни произшествия. Новото кръстовище ще бъде и с енергоефективно LED осветяване. / Агенция Фокус
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР