От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност

...
От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност
Коментари Харесай

ЗАД ОЗК-Застраховане АД стартира онлайн продажба и подновяване на още нови видове застраховки

От 10 декември 2020 година ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД обезпечава опция за поръчка онлайн на още няколко продукта, а точно:

- Издаване на лавица по застраховка „ Достъпна сигурност за дома “;

- Подновяване на изтичащи или към този момент изтекли полици по застраховките:

* „ Каско “ на СПС,

* „ Достъпна сигурност за дома “,

* „ Жилища и домашно имущество” против Първи риск.

Припомняме, че от началото на м. август 2020 година ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД даде опция на своите клиенти:

- Да поръчат онлайн лавица наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “ и да я получат гратис на посочен от тях адрес;

- Да платят онлайн дължима вноска по всички типове полици, издавани от Дружеството, без значение дали полицата е била подписана в офис на ОЗК, при медиатор или онлайн. Единствено клиентите би трябвало да знаят номера на полицата и да го вкарат във формата за поръчка.

По всички типове застраховки, предлагани онлайн, клиентите на Компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно заплащане на полицата.

Всеки може да пресметна индикативната цена на предлаганите застраховки, с цел да се ориентира в избора си, благодарение на калкулаторите на платформата.

На към този момент всеки клиент може бързо, елементарно, комфортно и преференциално да съобщи издаване/подновяване на лавица по главните автомобилни и имуществени застраховки или заплащане на вноска по всички типове застраховки, когато и да е на денонощието, в работни и почивни дни, от у дома, през телефона или настолния си компютър, без значение къде се намира.



Вече 24 години ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД се стреми да дава най-хубавите артикули и услуги. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да обезпечи улеснение, експедитивност и комфорт за клиентите, които са избрали да ѝ се доверят.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР