От 1 юни районното управление на полицията във Вършец се

...
От 1 юни районното управление на полицията във Вършец се
Коментари Харесай

Районното полицейско управление във Вършец стана участък

От 1 юни районното ръководство на полицията във Вършец се преобразува в сектор към структурата в Берковица, оповестяват от пресслужбата на ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Промяната е част от промените в бранш „ Сигурност “ и няма да се отрази на административното обслужване на жителите, твърдят униформените. Както и до момента, жителите на община Вършец ще подават в постройката на полицията в града заявки за издаване на персонални документи, свидетелства за ръководство на МПС и за придобиване, предпазване, носене и приложимост на огнестрелни оръжия и муниции и ще получават от там готовите документи.
В сектора във Вършец жителите могат да подават сигнали, тъжби и други заявителски материали за установени от тях нарушавания или закононарушения.
"Структурната смяна няма да се отрази на осъществяването на функционалните отговорности на полицейските чиновници, свързани с застраховане на публичния ред, териториалното обслужване и полицейското наличие в региона ", безапелационни са от Министерство на вътрешните работи.
При нужда, жителите могат се свържат с Участък – Вършец на телефони: 09527 22 00, 09527 20 90. Приемът на жители ще се реализира от началниците на районно управление (на МВР) Берковица и Участък Вършец, всеки вторник от 14 до 16 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР