От 1 юли пада евтината нощна тарифа и ще се

...
От 1 юли пада евтината нощна тарифа и ще се
Коментари Харесай

Oт 1 юли пада евтината нощна тарифа за тока?

От 1 юли пада евтината нощна цена и ще се заплаща една цена.

За това предизвести ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , представена от „ БНР “. По думите ѝ това е обвързвано с решението за либерализация на електрическата енергия , против което партията е срещу. Тя добави, че това се прави преждевременно и неаргументирано .

„ Например безусловно незаслужено е библиотеки, читалища, детски градини да вървят да се договарят, да подписват контракти с медиатори. Има сфера, в която страната би трябвало да си постави личната грижа, а не непрекъснато да бяга от задължения “.

Корнелия Нинова напомни и че Българска социалистическа партия раздала на народните представители бланки за групов иск против мобилните оператори , само че досега нито един народен представител от другите парламентарни групи не ги е попълнил. 

„ С неравностойни клаузи мобилните оператори усилиха цената с 9.5%. Водата в някои области стигна 6 лева на кубик. Сега нездравословното държавно управление отстрани и по- евтината нощна цена за тока. Банките подвигат такси и натрупат над 3 милиарда облаги. Внесените закони, които могат да облекчат хората, отлежават някъде и не се движат. Как да не реши човек, че болшинството пази частните ползи за сметка на отънелия джоб на българина? ”

Лидерът на Българска социалистическа партия за следващ път изрази  позицията на партията да бъдат извършени избори две в едно през юни

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР