От 1-ви август до 28-ми ноември 2021 г. ще бъдат

...
От 1-ви август до 28-ми ноември 2021 г. ще бъдат
Коментари Харесай

Променят движението на влаковете между гарите Белозем и Михайлово заради ремонт на релсовия път

От 1-ви август до 28-ми ноември 2021 година ще бъдат въведени краткотрайни промени в организацията на придвижване на всички влакове, които минават в сектора сред гарите Белозем и Михайлово. Причината за измененията са свързани с осъществявани поправки от Директива за птиците „ Национална компания железопътна инфраструктура “ в посочения сектор по плана за рационализация на жп линията София-Бургас, оповестиха от БДЖ.

През интервала на осъществяваните поправки всички бързи влакове, които пътуват по направленията София-Бургас-София и София-Варна-София по маршрут през Пловдив-Чирпан-Стара Загора, ще се движат по обиколен маршрут през гара Димитровград и надлежно с променено разписание. За обслужване на пасажерите от бързите влакове София-Стара Загора-София и Пловдив-Варна-Пловдив, както и за пасажерите от всички пътнически влакове, които се движат в сектора Пловдив-Стара Загора-Пловдив, ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора сред гарите Белозем и Свобода.

Три бързи влака от Бургас за София и два бързи влака от Варна за София ще отпътуват по-рано от началните си гари, както следва:

Бързите влакове, за които ще бъде обезпечен заместващ превоз в сектора Белозем и Свобода са следните:

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР