От 1 март 2023 г. ще се заплаща пластиката, която

...
От 1 март 2023 г. ще се заплаща пластиката, която
Коментари Харесай

От утре заплащаме пластиката при закупуване на електронна карта

От 1 март 2023 година ще се заплаща пластиката, която се употребява като притежател на информация за електронните карти, употребявани в автоматизираната билетна система на град Варна, според решение на Общинския съвет от края на м.г., оповестиха от общинското дружество ТАСРУД. Това съобщиха от Община Варна за Varna24.bg.

Цената на пластиката е 2,00 лева за всички типове електронни карти. Тя ще се заплаща еднократно при първичното пазаруване. Картите могат да се презареждат неведнъж, като при следващи презареждания на картата /пластиката/ тази сума не се дължи.

При в началото закупуване на електронна карта цената ще е 2,00 лева в допълнение към съответния абонаментен проект или предплатен пакет, показват от ТАСРУД.

Предплатената карта се купува в пунктове за продажба. Тя може да се презарежда както в пунктовете за продажби на карти, по този начин и в машините на спирките и в машините в транспортните средства.

Цената на презареждането на предплатен пакет е 10,00 лева, при което се получават 11 часа времепътуване. При потреблението на тази карта е належащо да се маркира на валидатора в автобуса/тролейбуса съответната цена от 1,00 лева, 1,50 лева и 4,00 лева, според от времепътуването, което е определено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР