От 1 април 2022 г. каналът за здравословен начин на

...
От 1 април 2022 г. каналът за здравословен начин на
Коментари Харесай

bTV Media Group ще предлага два нови канала в портфолиото си


От 1 април 2022 година каналът за здравословен метод на живот Wness TV и българският кулинарен канал Soul & Pepper TV ще бъдат предлагани от bTV Media Group, като част от рекламното портфолио на медийната група. С това медията уголемява спектъра на политематично наличие за рекламодателите и дава отговор на растящото им търсене на наличие в местни и развлекателни стратегии.

Телевизионният канал Wness TV е първият канал в България, ориентиран към уелнес и уравновесен метод на живот. С стратегия, насочена към актуалния и здравословен метод на живот, дружно със спортни тематики и качествено хранене, Wness TV основава положително и практично наличие за феновете. Предаванията за хубост и естетични процедури, диалози за логика на психиката, персонални връзки, спортни занимания с извършения по йога, аеробика, високоинтензивни тренировки с потвърдени треньори като Сами Хоссни, препоръки за бъдещи родители, както и комедийна шоу-програми с неповторимия Камен Донев, трансформират Wness TV в източник на потребно наличие с непостижим резонанс.

Освен спорт, положителното здраве изисква и качествена храна, която всеки да може да подготви и самичък. Именно по тази причина основателите на Wness TV уголемяват познанията за уелнес през телевизионния канал Soul & Pepper TV, чиято задача е да даде красивo, цветнo и потребно наличие, което въодушевява хората да бъдат изобретателни с храната. Soul & Pepper TV е място, където фенът може да се осведоми за произхода на храната и нейните най-ценни качества и да сътвори вкусни истории. Част от лицата на кулинарните излъчвания са: участничката в телевизионния формат MasterChef - Елена Петрелийска, европейски и азиатски кулинарни специалисти, както и съумели българи с опит в компанията на награждавани със звезди Мишлен шеф-готвачи.

„ Част от философията на bTV Media Group е да предлагаме богато и качествено наличие, уместно за допустимо най-широка и разнообразна публика. Ето за какво медийната група добавя своите пет сполучливо профилирани тематични канала с новаторските като тема за българския пазар Wness TV и Soul & Pepper ТV. Водени от интереса към един от най-популярните ни кулинарни формати “MasterChef”, както и „ Фермата “ и “Survivor”, които подлагат на тестване физическата резистентност, даваме опция на своите сътрудници рекламодатели да се включат в огромното телевизионно странствуване на аудиторията, предизвикано от устрема към един по-добър метод на живот “, споделя Десислава Проева, шеф „ Продажби “ в bTV Media Group.

“Изключително доста се веселя, че стартира едно дълго мечтано партньорство с bTV Media Group. Wness TV и Soul & Pepper TV са доста положително допълнение към стратегиите на медийната група, като оферират излъчвания с истинска тема и пресен прочит на обичани претекстове. Рекламодателите ще могат да получат композиция от разнообразно наличие и достъп до извънредно лоялна публика на стратегиите на двата канала, до които имат достъп над 65% от семействата в България, а чрез екипа на bTV Media Group и висококачествено обслужване “, прибавя Иван Тодоров, ръководещ шеф на компанията притежател на двата канала - Efficiency First Media.

В актуалния ни живот уелнес (wellness) или стремежът към по-добро физическо, психическо и обществено богатство стартира да заема все по-важно място. Така се затвърждава и разбирането, че здравето ни е резултат от ежедневните старания в нашия живот и фактори, върху които можем да оказваме въздействие. Днес уелнес е промишленост, трансформирала се в неизменима част от живота на актуалния човек, който търси ефикасни способи да живее здравословно и в естетика със себе си.

„ Българският фен желае да бъде осведомен, изключително за методите, посредством които може да усъвършенства цялостното си богатство. Същото предпочитание имат и рекламодателите – да намерят най-точния път към аудиторията, в среда с органично генериран интерес, което прави достъпа до нея безусловно достоверен. Вярваме, че с прибавянето на двата нови канала към портфолиото ни, улесняваме достъпа на рекламодателите до оптимално пълностоен микс от качествено наличие и зрителско внимание “, прибавя още Десислава Проева.

Wness TV и Soul & Pepper ТV могат да бъдат част от вашето обмисляне. За повече информация екипът на Отдел „ Продажби “ в bTV Media Group е разполагаем за подпомагане.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР