Освободиха заместник главния секретар на МВР Васил Кръстев. Министърът на

...
Освободиха заместник главния секретар на МВР Васил Кръстев. Министърът на
Коментари Харесай

Освободиха заместник главния секретар на МВР Васил Кръстев

Освободиха заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи Васил Кръстев. Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов приключи трудовото правно отношение на началника на кабинета Васил Кръстев по негово искане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Като съображение показаха член 226, алинея 15 от ЗМВР – когато служебното правно отношение е зародило, откакто назначеният държавен чиновник е упражнил правото си на пенсия – по самодейност на органа по назначение.

Със заповед на министъра на вътрешните работи, гл. комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи

От септември 2023 година той беше краткотрайно подложен на длъжността, тъй като Станимир Станев беше дълго време в болничен.

SafeNews напомня, началникът на кабинета на Стоянов беше назначен на 13 юни 2022 година

През 1993 година приключва магистърска степен компетентност „ Икономика и ръководство на индустрията “ в УНСС,. Преминал е курсове за повишение на квалификацията във ВИПОНД, АМВР, както и курсове в Съединени американски щати, Англия, Франция и Австрия.

От 1994 година заема изпълнителски и управителни длъжности в структурата на Министерство на вътрешните работи, измежду които контрольор, специалист, основен специалист, шпионин, шеф на бранш в ГДБОП, шеф на отдел в ДАНС. През 2015 година приключва службата си в държавната организация.

През годините неведнъж е награждаван от министъра на вътрешните работи и от ръководителя на ДАНС.

Автор е на студия на тематика „ Трафик на хора “, оповестена през 2007 година в издание на „ Научноизследователския институт по криминалистика и криминология “ на Министерство на вътрешните работи.

Още вести четете в категорията България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР