Освободете играчите на боулинг, отменете призива на съдията: Правилата за крикет трябва да се променят

...
Преди дванадесет месеца клубът по крикет Marylebone (MCC), пазители на
Коментари Харесай

Преди дванадесет месеца клубът по крикет Marylebone (MCC), пазители на законите на крикета, въведоха нови закони в спорта, докато промениха някои съществуващи.< /p>

От заместващи играчи и мъртви топки до забрана на бягане без нападатели и прилагане на слюнка върху топката, крикетът претърпя значителни промени.

Продължавайте да четете

списъка от 4 елемента Въпроси и отговори: „Небето е границата“ за нова лига по крикет в САЩПакистанците критикуват „срамното“ видео на борда за крикет, пропускайки Имран ХанЗащо Пакистан е разстроен от провеждането на събитието по крикет за Купата на Азия? „Специална връзка“: любовната афера на Шри Ланка с пакистанския отбор по крикеткрай на списъка

Но винаги има място за още. Ето още пет правила, които Al Jazeera смята, че крикетът трябва да промени.

1. Забранете безплатни посещения

Крикетът е игра за биячи, независимо от това в какъв формат се играе или от състоянието на въпросния мач. Любовта на публиката към границите, високите резултати и виждането на топката на трибуните често се рекламира като причина властите да я накланят в полза на биещите.

Удрящият често се измъква с грешки – изпуснато улавяне, късо падане на ръба, удар и пропуск. Въпреки това, има изобилие от наказания за играч, включително когато надхвърли, което води не само до допълнителен пробег и нераздаване на тестото, но и до последващ безплатен удар.

Ако се позволи на нападател да се размине с грешка, няма нужда от допълнително наказание за играча след малко разтягане на крака.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР