Освободено присъствие имаше Мария в Забраненото шоу на Рачков по

...
Освободено присъствие имаше Мария в Забраненото шоу на Рачков по
Коментари Харесай

Рачков се отърка в Мара Отварачката

Освободено наличие имаше Мария в „ Забраненото шоу на Рачков ” по Нова телевизия тази неделя .

Макар че за моралистите може и да е било притеснително и неудобно да я гледат по какъв начин повдига възкъсото си потниче с все обилния си бюст, до момента в който Рачков я гали по главата, вторачен в деколтето й, а годеникът й Мирослав да се смее в публиката.

До смущаващата обстановка се стигна, тъй като, както се разбра, водещият искаше да заеме позиция за по-задушевен разгово р. Тъй като именитият режисьор Николай Априлов също бе на диванчето, както и оперният артист Велин Михайлов, за Рачков мъчно се откри място. Той обаче съумя да се намърда сред Мария и създателя и водещ на емлематичното предаване „ Като лъвовете ”. Заради неналичието на пространство, Рачков напряко се отърка в Мария, която на 13 януари ще чества 40-тия си празник. И сантиметри нямаше посред им. Надвесен над нея или по-точно над бюста й, който едвам се побираше в потничето й, Рачков я запита дали към този момент е фамилна, откакто при предходното си посещение споделила за годежа си. „ Начи по този начин вървят нещата в живота, че един плаващ статут ме разнася към този момент ”, закикоти се Мария, а Рачков се зае да я гали по главата. „ Знам ли рейтингът и бюджетът на това предаване до каква степен доближава. Ще би трябвало да ударим някое счетоводство и да забележим накъде отиват... ”, продължи фолкпевицата. Рачков незабавно одобри предлагането и сподели, че щял да махне бенда. „ Ще завъртам пръстена надолу и ще го употребявам чисто аксесоарно ”, довърши Мария през смях.

Освен с тази къса, само че запаметяваща се сценка, Мария отново се трансформира в тематика на мнения и с импровизацията си онлайн . Подканена от водещия, фолкпевицата запя „ Детелини ” на Лили Иванова. Песента не бе определена инцидентно, защото точно с нея заралийката се показала като дете в предаването „ Като лъвовете ”. Участието й в именитото шоу на Ники Априлов, където в действителност се е изявявал и другият посетител – оперният артист Велин Михайлов, беше мотивът да се съберат на диванчето на Рачков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР