Осветлението на стадион Георги Бенковски ще бъде от най-висок клас,

...
Осветлението на стадион Георги Бенковски ще бъде от най-висок клас,
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Стадионът на Хебър ще бъде с най-модерното осветление в България

" Осветлението на стадион " Георги Бенковски " ще бъде от най-голям клас, може би най-модерното все още в България ". Това съобщи кметът на общината Тодор Попов по горещата за почитателите на Хебър тематика, обвързвана с лицензиране на спортна база " Георги Бенковски " за семейства на мачове от efbet Лига.

" Лампите са към този момент тук. Последно потомство ЛЕД крушки. С 15 годишна гаранция. Забавихме се, тъй като се оказа, че нямаше кой да ни създаде 40-метрови железни пилони в България и се наложи да ги поръчваме в Гърция. Те пък знаете, че не си дават доста напън и ни забавиха с близо 2 месеца. Слава Богу, стълбовете са към този момент подготвени и другата седмица ще бъдат сложени.
 Хебър ще премери сили с Локомотив (Пловдив) в контрола през уикенда
Хебър ще премери сили с Локомотив (Пловдив) в контрола през уикенда

В събота от 12:00 ч. на стадион " Локомотив " в парк " Лаута "

Умишлено не копаеха дупките досега, тъй като като са налице в тях се поставя готовата железна структура, която е с пиедестал и след това се наставя самия дирек. В момента се редят и новите седалки. Така за първия домашен мач, който би трябвало да е към 20-ти февруари ще си имаме стадион с освежен терен, нови 2000 седалки, чисто ново ЛЕД осветяване. Но желая в подмяна цялостни трибуни и поддръжка за тима до дупка. На нас мястото ни е в Първа лига и ще създадем всички допустимо с цел да останем ", съобщи Тодор Попов при тазвечершното си присъединяване в предаването " Акценти " по Телемедиа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР