Освен на първични избори в щата Калифорния днес жителите на

...
Освен на първични избори в щата Калифорния днес жителите на
Коментари Харесай

Жителите на Калифорния гласуват и в местни референдуми освен в Супервторника

Освен на първоначални избори в щата Калифорния през днешния ден жителите на Сан Франциско гласоподават и по отношение на ограничения, свързани със сигурността , съобщи Асошиейтед прес. Една от тях е въвеждане на наложително лекуване за наркозависимост за избрани категории възрастни хора. Друга е разширение на пълномощията на полицията , при което служителите на реда ще имат по-голямо поле за деяние при гонене на обвинени, движещи се с коли. Полицията също по този начин ще има опция да употребява дронове и камери за следене. Ще се понижи и нужната документи, която би трябвало да попълня полицията  по отношение на намеса по разнообразни проблеми.

Жителите на Калифорния ще гласоподават и по препоръчана от губернатора Гавин Нюсъм мярка за битка с рецесията с бездомниците в щата. Мярката ще касае метода, по който локалните окръзи употребяват средства, от прелюдия през 2004 година налог върху милионерите, приходите от който са предопределени за стратегии за подслоняване на бездомници със съществени ментални проблеми или с проблеми, свързани със корист с опиати. Мярката ще включва и предложение за заем от 6,38 милиарда $, който ще вземат щатските управляващи, с цел да изградят домове за бездомници и с цел да обезпечат спомагателни кревати в заведения за лекуване за ментални проблеми и проблеми с пристрастяването.

В Калифорния има 181 000 души , които се нуждаят от заслон. Администрацията на Гавин Нюсъм към този момент похарчи 22 милиарда $ за разнообразни стратегии за справяне с тази рецесия.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР