Освен модел, Александра Богданска е и една от най-успешните български

...
Освен модел, Александра Богданска е и една от най-успешните български
Коментари Харесай

Александра Богданска - на планк с вилица в ръка върху кухненския плот

Освен модел, Александра Богданска е и една от най-успешните български инфлуенсърки с над 503 хиляди почитатели в обществените мрежи. В профила си в Instagram тя постоянно качва както фрагменти от работни задължения, по този начин и персонални фотоси. 

Можем да я забележим по какъв начин се забавлява с другари, по какъв начин прекарва време със сина си Габриел или по какъв начин се препича на плажа в Гърция, Тайланд или някое друго райско кътче по света. 

Наскоро Александра Богданска употребява профила си за реклама, което поради многочислените ѝ почитатели, не е необикновена, а по-скоро необятно търсена от разнообразни рекламодатели практика. 
 Александра Богданска, Даниел Петканов, Габриел Петканов, Тайланд и рожденият ден на модела
С кого прекара рождения си ден Александра Богданска

Слънце, море, плаж и още някой

Тя поднесе рекламното наличие по изобретателен и занимателен метод, като показа видео, на което я виждаме да обядва по състезателен екип. Хапването обаче Алекс прави по много забавен метод - в планк. Още по забавното е, че въпросният планк е във въздуха. Моделът е сложила краката си на кухненската маса, до момента в който ръцете ѝ се подпират на отсрещния плот, където блажено похапва салата. 

" Коремните мускули се вършат в кухнята. Не сте ли съгласни ", написа Алексанра под видеото. И до момента в който някои от почитателите ѝ не пропуснаха да я похвалят за силата, издръжливостта и колко добре наподобява, откриха се и такива, която да я упрекнат. 

Някои от последователите ѝ означиха, че е доста нездравословно човек да се храни, до момента в който тялото е напрегнат. " Имаш много почитатели и е по-добре да не им показваш такива безсмислени и нездравословни измами ", написа един от тях.
 Александра Богданска, Тайланд и нова порция секси фотоси по бански
Нова порция секси фотоси от Александра Богданска

Направо се разтапяме

" Абсолютно невероятно е човек да планува всяка евентуална интерпретация на поста си. Дълга комплицирана тематика само че един планк в кухнята е в листата с по-скоро безобидно наличие ", в отбрана отбелязва различен консуматор изпод. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР