Освен кръпки по улиците в Пловдив си имаме и такива

...
Освен кръпки по улиците в Пловдив си имаме и такива
Коментари Харесай

В Пловдив имаме и такива велоалеи

Освен кръпки по улиците в Пловдив си имаме и такива по велоалеите и то не какви да е, а от червени павета, видя  Plovdiv24.bg . Мястото е на един от основните булеварди в града - “Освобождение " в регион “Източен ".

Освен че са грозни, въпросните кръпки “дрънкат " изключително в случай че караш тротинетка. Екипът ни разбра, че те са сложени след повреда на топлопровод по време на ремонта на близката улица “Радко Димитриев ". И са краткотрайни (т.е. чака се вероятно в близко бъдеще някой да се сети да донесе червен асфалт и да ги направи като хората). Практика у нас обаче е всяко краткотрайно нещо най-после да остане за непрекъснато. Такава евентуално ще е ориста и на “дрънкащите кръпки ".

Ако би трябвало да сме точни, в този управнически мандат въведени в експлоатация велоалеи няма. Да, следва стартирането на една права от 540 метра - част от пробива “Модър-Царевец ". Оставяме на Вас да прецените по какъв метод това може да се съпоставя с построените през предходните 2 мандата цели 56 километра велосипедна инфраструктура.

Напомняме също по този начин на заместник-кмета  з, къде в действителност да “нарисува " алея за колела по възширокия тротоар на улица “Лев Толстой ". Така следващата година актуалният управнически екип ще може да се похвали с изработен един цялостен километър път за колоездачи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР