Освен хотелско настаняване, комплексът предлага и опция за закупуване на

...
Освен хотелско настаняване, комплексът предлага и опция за закупуване на
Коментари Харесай

Лъсна Истината За Отношенията Между Гала И Стефан, Но Ситуацията На Брадатия Тв Ентусиаст Съвсем Не Е Розова! Вижте До Къде Се Докара!

Освен хотелско настаняване, комплексът предлага и алтернатива за закупуване на личен апартамент. Някои от жилищата разполагат със личен двор и с всичко належащо за пълноценния релакс на своите жители.

Именно на парцел от този вид се е спряла Гала. Комплексът разполага и с по-скромни парцели, предлагащи само спалня и кухненски бокс. Но русокоската държала да получи най-хубавото. Тя упорствала Стефан да купи огромен апартамент с 2 спални, просторна кухня и невероятна панорама към Пирин.

Справка демонстрира, че цените на жилищата в комплекса стартират от 100 000 лева Но за огромния апартамент на Гала, Стефан се е бръкнал с цели 200 000 лева Имотът разполага със личен двор с панорама към заснежените била на Пирин.

Откакто Гала се снабди с мечтания ваканционен парцел, всеки уикенд двамата със Стефан се усамотяват там. Райското кътче се трансформира в тяхната алтернатива за бягство от сивото всекидневие в столицата.

Стефан решил да извърши желанието на обичаната си, защото бил задължен да й се реваншира.

Когато връзката им почнала, тв водещата изтеглила огромен заем за жилището, в което двамата живеят от години. И откакто Стефан се замогна, реши че е извънредно време да й се реваншира.

Освен като ко-водещ в предаването й, той се занимава и с произвеждане на мед. Заедно с брат си, Стефан се грижи за стотици кошери с пчели в Шуменско.

Бизнесменът не крие, че бизнесът му върви повече от добре и има упоритостта да се трансферира и на международния пазар, написа Ретро.бг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР