Освен Григор Димитров, който е под №9, още двама поставени

...
Освен Григор Димитров, който е под №9, още двама поставени
Коментари Харесай

Още двама поставени отпаднаха в Маями

Освен Григор Димитров, който е под №9, още двама сложени в горната част на схемата напуснаха шампионата. Това са 3-ият Александър Зверев и Давид Гофен, който е 8-и. Финландецът Емил Руусувуори в профил Зверев с 1:6, 6:3, 6:1, а Джеймс Дъкуърт изпрати Гофен с 6:3, 6:1.

№11 в схемата на шампионата по тенис в Маями от Сериите Мастърс Феликс Оже-Алиасим продължава в третия кръг, откакто в профил с 6:4, 6:4 Пиер-Юг Ербер. Оже-Алиасим има чудесни мемоари от шампионата през 2019-а година, когато на 18-годишна възраст доближи до полуфинал. Тогава той завоюва седем следващи мача от квалификациите нататък, преди да бъде спрян от финалиста Джон Иснър.

А в този момент още веднъж ще се срещне с този противник, само че в третия кръг. Иснър пък, 18-и в схемата на шампионата, в профил сънародника си Макензи Макдоналд с 2:6, 6:3, 7:5 в последния мач от вчерашния ден.

В своя мач канадецът Оже-Алиасим взе контрола върху събитията през цялото време, като вкара 19 от 24 вероятни уинъра.

"Наясно бях, че ме чака напряко непредвидим мач, тъй като съм губил от този съперник преди. Но съм благополучен, че постанових своите преимущества, сподели 20-годишният канадец. И в двата сета той разреши на Ербер да върне пробива за 4:4, откакто по-рано в сетовете беше дръпнал. Но още веднъж проби съперника за 5:4 и в двете елементи, с цел да си подсигурява успеха.

№14 Карен Хачанов в профил германеца Яник Ханфман с 6:3, 6:2, а 7-ият Роберто Баутиста Агут върви напред без игра поради отказването на Лойд Харис от Южна Африка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР